Lelkészakadémia - Október - Meditatív sétáról, mint lelkigyakorlatos formáról

Létrehozva: 2017.02.13. 12:30, frissítve: 2017.02.13. 12:38
Nagy utazás kis lépésekkel – a közös meditatív sétáról mint lelkigyakorlatos formáról. Eva Katarina Agestan, Fredrik Olofsson (Svédország). A kurzust tolmácsolás segítségével magyar nyelven tartjuk! Jelentkezési határidő: 2017. október 2.

Révfülöp, 2017. október 15-18

Eva Katarina Agestan, Fredrik Olofsson (Svédország)

A kurzust tolmácsolás segítségével magyar nyelven tartjuk!

Személyes lelki életünk elmélyülése számára fontos, hogy a biztonságot adó, jól bevált elcsendesedési formák mellett néha újakkal is találkozzunk. Az egyház 2000 éves hagyományának és a reformáció örökségének találkozási pontjai izgalmas kapukat nyitnak meg a lelki élet egyéni és közösségi formáinak gyakorlására. A svédországi Vadstenában 20 éve gyakorolják és a megélt tapasztalatok figyelembevételével fejlesztik tovább azt a lelkigyakorlatos formát, amely a közös találkozási pontokra építve kíván olyan keretet nyújtani, amelyben megtapasztalhatóvá válik az úton levés ajándéka. Sokszor egy csendes sétában átélhetővé válik az egész életutunk, és megtapasztalhatóvá válhat, hogy nem nem vagyunk egyedül. Velünk van a Vándor maga is.

A kurzus során lehetőség nyílik a gyakorlatban is kipróbálni a közös meditatív séta formáját, amelyre aztán együttesen reflektálhatunk a megélt tapasztalatok alapján. A kurzus egyszerre kíván lehetőséget biztosítani a személyes lelki elmélyülésre, és olyan tapasztalatok átélésére, amelyek akár átültethetők a gyülekezeti szolgálatba.         

Jelentkezési határidő: 2017. október 2.

Rovat: Események
vasárnap, 2017, október 15
-
szerda, 2017, október 18
Révfülöp
Magyarország
HU